Du med mig

Hur långt efter ett avslut är det okej att få svindel i magen när du springer på honom på gymmet? På en fest? På ett uteställe? Hur långt efter ett avslut är det okej att han följer dig hem när du druckit för många drinkar och är ostadig på benen? Att han ber dig ringa när du kommit hem bara för att han vill höra att du är okej? Hur långt efter ett avslut är det okej att se honom och slås av tanken att han ser exakt ut som då? Att han rör sig precis som då? Att han har på sig samma skjorta som du sa att du gillade för att han såg så bra ut i den? Hur långt efter ett avslut är det okej att stå fullt påklädd men att du ändå känner dig naken i hans närvaro?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>