Om du går nu så dör jag

Den där lena huden på hans hals rör sig i takt med hans puls. Jag ser det när jag ligger intill honom i hans soffa. Väldigt tydligt ser jag det. Det är nästan allt jag ser. Sväljer. Tydligt. Önskar att han ska fråga. Önskar att han ska ana. Tystnaden naglar sig fast i mitt skinn och jag sväljer det jag tänkt säga. Låter det begravas i magen igen. För tänk om jag sa att jag är så hemskt kär i honom och han inte sa något tillbaka. Om jag så la det i hans knä och han bara lät det ligga. Då skulle jag nog gå sönder. ”Trötter” viskar han i mitt öra och drar mig närmare. Och jag tänker, om du går nu så dör jag.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>