Håll om mig

Skolångest varvades av för mycket sol och alkohol. Nedräkning. Snart där, snart där. Mösspåtagning och diverse skivor, upp tidigt, i säng sent. Känslan av att inte komma upp ur sängen på morgonen. Söndagsångest. Plugghets. De sista timmarna i skolan. Rädslan. Känslan av frihet. Ett. Två. Tre. Äntligen här. Studenten. Utspring och bubbligt vin, ramla fram i för höga klackar. Skrika, hoppa, springa. Krama. Ja, krama mammapappasyskonpojkvänmormorbästis. Alla ansikten flyter samman och där i mitten står man och gråter förtvivlat. Förvirrad, euforisk. Allt på en och samma gång. Samma jävla bisarra gång. Åka flak i öldränkt t-shirt, skrika med i ”Sommartider hej hej” genom ett sprudlande Stockholm. Ännu en gång kramas, skrika lite till. Hoppa upp och ned trots halt underlag och trängseln bland klasskompisar. Sedan hem, fnittra åt odören från ölen och bli välkomnad av släkt och vänner, alla dessa nära och kära. Därefter, på kvällen, fira så mycket att man dagen där på vaknar och känner sig tom. Om 17 dagar är det precis ett år sedan, fast det känns som igår. Hur sjukt är inte det.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Håll om mig

  1. Hmmm, kommer kännas likadant många år framåt !
    Men det går framåt! =) Jag ska på möte imorrn om min framtid! >Håller mina tummar lika mkt som jag håller dom för dig! Mitt älskade lilla hjärta! <3
    puss o kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>