Hall of fame

”Vill du bli författare?” sa han. Vi hade precis mötts, precis satt oss ner. Precis tagit i hand och presenterat oss.
”Haha, kanske” sa jag, fastän jag inte tänkt på det sedan ett halvår tillbaka. Fastän jag redan gått vidare och lagt det bakom mig. Han nickade och sedan sa han ”jag tror att vissa har mer talang för att skriva än vad andra har. Själv är jag en sådan som skriver kortfattat och uttryckslöst. Dock pratar jag ju desto mer” och så sken han upp i ett leende. ”Jag tror å andra sidan att man kan öva upp sitt skrivande” sa jag och log menande. Sedan pratade vi om något annat, erfarenhet eller dylikt. Men jag stannade liksom kvar i samtalsämnet vi inlett och insåg hur häftigt det vore.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>