Det börjar här

”Varför är allt så förvirrande?” sa han. Det var torsdag i början av februari, kvällen skulle snart mynna ut i natt. ”För att vi är 19 år och tror att vi måste veta precis allt våra liv” svarade jag. För precis så var det. För precis så är det.
I ett försök att ligga ett steg framför sig själv försöker vi planera, åstadkomma drömmar eller mål ur obefintliga ledtrådar och söker frekvent efter tecken på framtiden. Hur ska den bli, vad kommer hända härnäst. Inte en jävla kotte vet men ändå försöker vi skoningslöst att vrida och vända på tankar och idèer om vad som väntar runt hörnet. Som om vi vore så rädda, så fruktansvärt nervösa över vad som ska inträffa, vad som kan hända. Vi är 19 år och har förhoppningsvis hela livet framför oss men ändå måste vi vrida oss i ångestkramper nätterna i ända då vi inte har någon jävla aning om vad vi ska göra med våra liv.

 

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “Det börjar här

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>