Askan är den bästa jorden

Och jag ska sluta skälla. Sluta vara så arg hela tiden, det leder ändå inte till något gott. Och hon förändras inte heller. Ingen förändras. För egentligen vill jag ju bara finnas. Finnas så mycket att hon kan ta på min existens och på min omtanke, när jag vet att hon behöver det. Konstaterade detta när hon kom ut ur rummet med tårar i ögonen och jag fick omfamna, torka bort tårarna och åter säga att, jag vill bara väl. Vill bara finnas.

Och fem dagar kändes plötsligt som en lång tid. Från honom gör det det i alla fall. Jag som inte brukar sakna andra.Tänker att, blundar jag så finns jag inte. Just då var det en skön tanke. Fastän jag vet att, min existens är ofrånkomlig i detta nu. Näst intill påtaglig faktiskt. För övrigt så finns nu Kents senaste album på spotify, lyssna, säger jag bara. Lyssna.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>