breathe me

YouTube Preview Image

Och hon sa så kloka saker att jag mest förblev tyst. Dagarna kantas mest av skola, det är cirka 25 skoldagar kvar och det känns, ska ni veta. Mestadels hela tiden. Ungefär som när man var liten och poppade popcorn i en kastrull på spisen. Först var det alldeles tyst och dött där inuti, tills det att popcornen började poppa. Då flög nästan locket av. Så känns det innanför skolväggarna, livfullt, hektiskt. Alla liksom rusar runt i korridorerna och denna plugghets som är, har aldrig varit med om något liknande. Studenten är så påtaglig att det pirrar i mig

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>