Juli

Blickar ut över ett dimmigt Ystad, kanske har aldrig fälten ekat så tomma, kanske har aldrig himlen varit så grå. Kanske har det aldrig varit vackrare än vad det är just nu. Imorgon beger vi oss hem till Stockholm igen efter en långhelg här med släta bullar, litervis med te och scrabble. Imorgon lämnar vi en nybliven 20åring bakom oss, brasan på innergården och knarriga tältsängar. Om en vecka sätter vi oss på ännu ett plan och beger oss till en främmande Grekisk ö och på måndag får jag sova med den finaste personen i hela världen, då får jag linda in mig i hans långa ben. Tänk vad fint det kan vara ibland

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>