En näve näring

            197054_197790160243000_100000360534676_615550_4573736_n_large
             weheartit.com

Ritar nakna kvinnor till teckning och målningen och dricker kaffe. Pratar med en av mina finaste vänner och sjunger med till fin, hjärtskärande och härlig musik. Skapar en spellista med de allra finaste låtarna jag känner till. Första dagen i skolan på en väldigt lång tid, första dagen kantad av minusgrader på väldigt länge. Spanien var fint och festligt, varmt och härligt. Samtidigt påfrestande och en aning intensivt. Framför mina fötter ligger högar av plugg, träning, vänner och högskoleprov. Helgen kantas av plugg, jag kantas av musik. Våren närvarar mer än någonsin och än skiner solen fast klockan närmar sig sju.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>