debut

Detta är början på något gammalt. Se det som det andra skrivna bladet i en bok eller den andra tuggan på frukostmackan. Det är fortsättningen på något som aldrig väcktes till liv, fortsättningen på något som aldrig fick chansen att bli stort. Detta är det första inlägget på den nya bloggen och det känns fint. Speciellt att alla gamla inlägg också fick plats då de betyder något även dem. Hoppas jag håller måttet och att jag behåller mina gamla läsare samtidigt som fler hittar hit. Har nog inget mer att säga för stunden, så tack för mig och tack till www.implode.spotlife.se – som gav mig den nya bloggen.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “debut

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>