Vet jag lever så fel, så förlåt för idag, för imorgon och för igår tills jag blir någon annan. Jag försöker förvandlas men jag går i repris och vår himmel är oskyldigt grå

Tumblr_lhjwqm6aaj1qbhmeco1_500_large
weheartit

Egentligen är jag inte en sorglig person. Varken särskillt inåtvänd eller tillbakadragen. Jag är bara lite ärrad i själen, lite halv och dan. Jag lever kvar i minnena, expanderar i de gångna stunderna och blir ett med gårdagen. Jag har aldrig varit bra på att ta vara på nutiden, lever alltid för det som varit eller det som komma skall. Mitt liv är i dåtid, aldrig nuvarande presens. Minnen ältar, tankar surrar. Vill göra om, vill göra rätt. Förlorar mig själv i djupa böcker, smyckestillverkning och matlagning. Spenderar för mycket tid med näsan i böcker och jag skriver. Jag hatar det som varit, känner avsky och skräck men älskar samtidigt, som om det vore min allra finaste ägodel. Tiden spelar mig spratt efter spratt, jag tappar fotfästet och faller så fort skadliga minnen gör sig påminda. Jag faller ner i hål av tomhet, skakar av mig ensamheten i sovande stund. Ibland vaknar jag som ett vrak. Då är det inte värt att ens försöka, att ens tänka tanken. Då har gårdagen tagit över och jag hemsöks av det som en gång varit, förlorar kontrollen och spårar. Då når jag den punkten då jag fortsätter att andas och gå bara för att jag måste.

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Vet jag lever så fel, så förlåt för idag, för imorgon och för igår tills jag blir någon annan. Jag försöker förvandlas men jag går i repris och vår himmel är oskyldigt grå

  1. Hello admin, i must say you have very interesting articles here.
    Your website should go viral. You need initial traffic boost only.
    How to get it? Search for: Mertiso’s tips go viral

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>