If you want to be here alone with me you must understand my weakness

DEAREST PEPS. Jag är kär. Jag är så fruktansvärt kär i en låt att det nästan gör ont när jag inte får lyssna på den. Det var kärlek i första stund, jag lovar. Så fort mina öron fångade dess sköna toner har jag varit fast i kärleksträsket. Ärligt talat tror jag inte att något eller någon kan beröva mig på denna starka kärlek för fasiken, jag är fast. Traped. Dang, jag som inte skulle fastna för några fler låtar då mitt huvud redan är överbelastat av skönsång x100. Alla dessa underbara låtar etsar sig fast i hjärnbarken på mig och vägrar ge vika eller försvinna. Den som uppfann musiken, crap on you.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>