in love

Dagen är snart över och jag är aptrött. Såhär såg min dag ut.
+ Jag åt god middag idag
+ Kom upp i tid!
+ Har snackat med trevlans peps
+ Lyssnat på dö-bra musik

– Snöstorm outside – vart är sommarn?
– Alla datorer som lider av något..-.-
– Gjorde som datorerna och led av tristess
– Kände mig ful och ofräsch
 
Så, jaaa, jag säger som jag sa igår, hoppas morgondagen blir bättre och går sedan och gör mig en kopp te och äter en blodapelsin. Ska även återuppta en gammal kärlek och läsa boken ”Hur kär får man bli?” av Katarina von Bredow – aka världens bästa författare just nu!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>